Uudised

TARK nõustas Klaus’i

2019

Advokaadibüroo TARK nõustas Klaus’i (OÜ Qualitista) ja selle asutajaid järjekordse eduka rahastamisvooru läbiviimisel. Klaus on kiiresti arenev ja kasvav klienditoele vestlusanalüüsi ja kvaliteedikontrolli tarkvara arendav iduettevõte, mis tegutseb Eestis, kuid teenindab kliente üle kogu maailma. Klausi klientide hulka kuuluvad laialdaselt tuntud brändid nagu Soundcloud, trivago ja paljud teised.

Klaus’i suurepärane arendustegevus ja klientide kõrge tunnustus meelitas rahastamisvooru juhtinvestoriks Rootsi päritolu investeerimisettevõtte Creandum, mille varasemate investeeringute hulka kuuluvad näiteks maailmakuulsus Spotify ja kodumaine Bolt.

Advokaadibüroo TARK meeskond koostas ja analüüsis tehinguks vajalike dokumente, muu hulgas investeerimis- ja osanikelepingud, põhikirja, juhatuse otsused ning abistas Klaus’i läbirääkimistel ja tehingu lõpetamisel. Klaus’i nõustanud meeskonda juhtis partner Hannes Küün ning meeskonda kuulusid partner Marit Savi ja advokaat Taavi Kõiv.