Uudised

TARK nõustas Prima Networks Limited’i

2019

Advokaadibüroo TARK nõustas Prima Networks Limited’i Derivco Estonia omandamisel Uniondale Limited käest. Derivco Estonia on veebipõhiste mängude ja hasartmängude (pokker, kasiino, bingo, lauamängud jne) tarkvaralahendusi pakkuv ettevõte, mille tegevuste hulka kuuluvad tarkvaralahenduste arendamine, testimine ja kontrollimine, uute ideede loomine, disainimine, turvateenused, haldamine jne.

Maltal asutatud Prima Networks on oma valdkonna juhtiv veebimängude tarkvara ja teenuseid osutav ettevõte, mis litsentseerib tarkvara ja pakub teenuseid reguleeritud turgudel tegutsevatele veebimängude operaatoritele. Sellist ettevõtet rahuldab vaid esmaklassiline õigusabiteenus. Veebipõhised mängud ja hasartmängud on tihedalt seotud IT-õigusega ning lahendamist vajavad mitmed sarnased probleemid. Nimetatud tehingu jooksul pakkus TARK meeskond oma varasemate kogemuste põhjal ja arenevate õigusvaldkondadega kohanemise võimekuse tõttu Prima Networks’ile kõrgetasemelist nõu.

TARK meeskonda juhtisid partnerid Hannes Küün ja Marit Savi.