Uudised

TARK nõustas Eesti rahvuslikku lennundusettevõtjat Nordica (Nordic Aviation Group AS) ja Nordica tütarühingut Regional Jeti Eesti riigile kuuluva Transpordi Varahalduse (TVH) 25 miljoni euro suuruses võlakirjaemissioonis

2017

TARK nõustas Eesti rahvuslikku lennundusettevõtjat Nordica  (Nordic Aviation Group AS) ja Nordica tütarühingut Regional Jeti Eesti riigile kuuluva Transpordi Varahalduse (TVH) 25 miljoni euro suuruses võlakirjaemissioonis. TVH võlakirjaemissiooni tulemusena saab Nordica oma lennukiparki kaks uut CRJ 900 NextGen Bombardier reisilennukit, mida hakkab opereerima Regional Jet.

TARK meeskond koosseisus partnerid Hannes Küün, Marit Savi ja Allar Aru ning vandeadvokaat Tanel Küün nõustasid Nordica  ja Regional Jeti TVH võlakirjaemissooni tingimuste ning emissiooni tagatisdokumentatsiooni ettevalmistamisel, koostamisel ja läbirääkimistel.