Uudised

TARK nõustas IK Investment Partners´it NeTel Group AB omandamisel Axcel´ilt

2016

IK VII Fund omandas NeTel Group AB (Netel) Axcel´ilt. Netel on Põhjamaade ja Balti regiooni juhtiv infraneti teenuse osutaja telekommunikatsiooni operaatoritele, kohalikele omavalitsustele ja munitsipaalettevõtetele.
NeTel Group AB asutati 2000. aastal ning on tegev Rootsis, Norras, Soomes ja Balti riikides ca 340 töötajaga. NeTel Group AB genereeris 2015.aastal pro forma müügitulu ligikaudu 1 500 miljonit Rootsi krooni. IK Investment Partners on üle-Euroopaline erakapitaliettevõte, mis on fokusseeritud Põhjamaadele, DACH regioonile, Prantsusmaale ning Beneluxi riikidele.
TARK nõustas koostöös Rootsi advokaadibürooga Mannheimer Swartling IK´d Neteli Eesti äritegevuse osas juriidilise auditi läbiviimisel ja tehingu ettevalmistamisel. Klienti nõustasid TARK´ist partner Marit Savi ja vandeadvokaat Tanel Küün.